BGELECTRONICS.EU - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.

Доставка

BGELECTRONICS.EU  използва услугите на куриерска фирма Speedy за доставки до всички населени места.


Срокове за доставка

Поръчки се обработват всеки ден от 9:00 до 16:30 часа. Поръчка влязла в системата след 16:30 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат същия ден.

Доставката се извършва в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на Спиди до съответното населено място.


Цени на доставка

Първа поръчка / над 50лв без ДДС/ - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 99лв / без ДДС/ - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Под 99лв / без ДДС/ - 4,99лв

Връщане на стока

Съгласно Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г всеки клиент има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.
От своя страна доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

Връщането на стока става единствено за сметка на купувача, като Bgelecronics е длъжен да върне сумата за продукта или да го замени с нов за собствена сметка.


* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на BGELECTRONICS.EU ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!

Всички цени за клиенти на едро са без ДДС. Към тях се начислява такова.

Уважаеми партньори, ако проявявате интерес към нашата дилърска програма и съвместната ни работа свържете се с нас.