BGELECTRONICS.EU - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.

Почистване на LCD - 328

Почистване на LCD


Produse pe pagină:
Sortare după:

Комплект за почистване на LCD екрани 018, DeTech - 17303

Характеристика:          -  Почиства ефективно и напълно.         - Почиства без надраскване и повреждане на повърхността.         - Подържа LCD дисплеите блестящи и чисти , като нови.         - Четката за премахване на прах и мръсотия.         - Придружен с  микрофибърна кърпа, за абсорбиране и премахване на вода,влага и пра..


Комплект за почистване на LCD екрани 010, DeTech - 17301

Характеристика: Почиства ефективно и напълно. Почиства без надраскване и повреждане на повърхността. Подържа LCD дисплеите блестящи и чисти , като нови. Четката за премахване на прах и мръсотия. Придружен с  микрофибърна кърпа, за абсорбиране и премахване на вода,влага и прах. Анти-статичен и прахоустойчив ефект.Основна употреба:        1) Почистване на LCD екрани: Може да се използва за почистване TFT диспле..


Комплект за почистване на LCD екрани, SY-008 - 17305

Почистващ комплект за LCD екраниПочиства ефективно Четка за премахване на прах и мръсотия Микрофибърна кърпа за абсорбиране и премахване на вода, влага и прах...


Комплект за почистване на LCD екрани, DeTech - 17004

Почистващ комплект за LCD екранКомплекта съдъжра:     Почистващ спрей    Микрофибърна кърпа     Четка ..


Нов

Кърпи за почистване, Handboss, Антистатични, 88 броя - 17306

Почистващи кърпички 88 броя в опаковка Навлажнени с антистатичен препаратПредназначени за почистване на всякакъв вид електронно оборудване (екрани, клавиатури, мишки и тн.) ..